Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συνέχεια αγορών

Aρχιτεκτονική κήπων

Αφήστε μας να φροντίσουμε τον κήπο σας

Enkipo Garden Center

Μελέτη

η σωστή μελέτη είναι η ουσία για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Πριν από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κήπου, η μελέτη του είναι μία απαραίτητη διαδικασία. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της αρχιτεκτονικής μελέτης και των κηποτεχνικών κατασκευών σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αποτελούν εγγύηση για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντα χώρου υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες, το γούστο αλλά και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη. Ταυτόχρονα, είναι εναρμονισμένος με το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον και το μικροκλίμα της περιοχής.

Enkipo Garden Center

Σχεδίαση

σχεδιάζουμε σύμφωνα με τα γούστα & τις ανάγκες σας

Ένας κήπος μπορεί να σχεδιαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πριν καταλήξουμε στην υλοποίηση πρέπει το σχέδιο να ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις και το γούστο του πελάτη.
Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα προγράμματα σχεδίασης, σας παρουσιάζουμε την τελική εικόνα του κήπου πριν από οποιαδήποτε εργασία κατασκευής του.

Enkipo Garden Center

Υλοποίηση

εμπιστευτείτε μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε από το μεγαλύτερο επαγγελματικό project μέχρι και την πιο μικρή γωνία του κήπου σας. Μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά υλικά, σπάνια φυτά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργηθεί ο δικό σας παράδεισος.

Ποιοί είμαστε

Enkipo Garden Center

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή κήπου μπορεί να αποβεί απαιτητική διαδικασία, κι αυτό διότι κάθε χώρος χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη σύμφωνα πάντα με τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και τα ιδιαίτερα γούστα και τον προϋπολογισμό κάθε πελάτη σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας.

Χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε ένα βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Μην ξεχνάτε ότι στο φυτώριό μας θα βρείτε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε για να ομορφύνετε και να αναδείξετε και την πιο μικρή γωνία του κήπου σας.

Περισσότερα

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας...