Γκοτζι μπερι – goji berry

Χαρακτηριστικό του φυτού είναι οι μεγάλοι σε μήκος βλαστοί του που φθάνουν μέχρι και 6m. Η Κίνα και η Μογγολία είναι οι μόνες χώρες παγκόσμια που παράγουν γκότσι με  πρώτη φυσικά την Κίνα. Στην Κίνα παράγεται στην περιοχή της Ningxia σε ένα οροπέδιο 2.000m. Με την ζήτηση του καρπού εξαπλώθηκε σε όλη την Κίνα με στόχο την παράλληλη προστασία των χαλαρών εδαφών από την διάβρωση. Υπολογίζεται ότι σήμερα στην Κίνα καλλιεργείται πάνω από 4 περίπου εκατομμύρια στρέμματα με Γκότσι. Το κόκκινο διαμάντι τα τελευταία 5-6 χρόνια άρχισε να καλλιεργείται στην Ευρώπη και Αμερική και το 2010 στην χώρα μας.

Μοιράσου το

Καταγωγή :  Ασία. Ελάχιστη θερμοκρασία (βαθμοί Κελσίου) :-27οC . Μέγιστη θερμοκρασία (βαθμοί Κελσίου) :40οC . Ανθοφορία : Άνοιξη Περίοδος καρποφορίας : τμηματικά από τέλη Ιουλίου έως Οκτώβριο  . Χρώμα καρπού  : κόκκινο - πορτοκαλί. Μέγιστο ύψος : 2-3μ. Είναι ανθεκτικό κοντά στη θάλασσα , θέλει ηλιόλουστη θέση , αντέχει σε ξηρά - αμμώδη   εδάφη .Το ελάχιστο ph για το φυτό είναι 7.3. Τέτοια εδάφη υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά μέρη της Ελλάδος. 

Περιγραφή

Καταγωγή :  Ασία.

Ελάχιστη θερμοκρασία (βαθμοί Κελσίου) :-27οC .

Μέγιστη θερμοκρασία (βαθμοί Κελσίου) :40οC .

Ανθοφορία : Άνοιξη

Περίοδος καρποφορίας : τμηματικά από τέλη Ιουλίου έως Οκτώβριο  .

Χρώμα καρπού  : κόκκινο – πορτοκαλί.

Μέγιστο ύψος : 2-3μ.

Είναι ανθεκτικό κοντά στη θάλασσα , θέλει ηλιόλουστη θέση , αντέχει σε ξηρά – αμμώδη   εδάφη .Το ελάχιστο ph για το φυτό είναι 7.3. Τέτοια εδάφη υπάρχουν διαθέσιμα σε πολλά μέρη της Ελλάδος. 

Δωρεάν μεταφορικάΓια παραγγελίες άνω των 30€

Σχετικά με την παραγγελία σαςΕπικοινωνήστε με το 28210 70700

Ασφάλεια πληρωμώνVisa / Mastercard / PayPal